Bouwmaterialen van topkwaliteit bij Dagmar Buysse

Mar 14, 2024

Bent u op zoek naar hoogwaardige bouwmaterialen en benodigdheden in de regio van Gent? Bij Dagmar Buysse bent u aan het juiste adres! Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan materialen voor zowel bouwprofessionals als particulieren.

Locatie bij Antwerpsesteenweg 693, 9040 Gent

Onze vestiging aan de Antwerpsesteenweg 693 in Gent biedt een handige locatie voor al uw bouwbehoeften. Of u nu op zoek bent naar betonmixers, bakstenen, dakbedekking of andere materialen – wij hebben het allemaal!

Uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen

Bij Dagmar Buysse vindt u een ruime keuze aan bouwmaterialen van topmerken. Wij streven ernaar om enkel producten van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden, zodat u verzekerd bent van duurzame en betrouwbare materialen voor uw projecten.

Onze Bouwmaterialen

  • Stenen en Bakstenen: Variërend van klassiek tot modern, wij hebben stenen en bakstenen die perfect passen bij uw bouwstijl.
  • Dakbedekking: Of u nu op zoek bent naar dakpannen, bitumen of shingles, wij hebben de juiste dakbedekking voor uw project.
  • Isolatiematerialen: Voor een energiezuinig en comfortabel gebouw bieden wij diverse isolatiematerialen van hoge kwaliteit.
  • Gereedschap: Naast materialen voor de bouw, bieden wij ook een breed assortiment aan gereedschappen en accessoires.

Deskundig advies en service

Bij Dagmar Buysse streven wij ernaar om niet alleen hoogwaardige producten aan te bieden, maar ook deskundig advies en uitstekende service. Ons team van bouwexperts staat klaar om u te helpen met al uw vragen en projectbehoeften.

Bestel online of bezoek onze winkel

Of u nu liever online bestelt of onze winkel in Gent bezoekt, bij Dagmar Buysse kunt u altijd rekenen op een snelle levering en een persoonlijke benadering. Ontdek ons assortiment en laat uw bouwprojecten tot leven komen met onze kwalitatieve bouwmaterialen.

antwerpsesteenweg 693 9040 gent